Takk for at du har valgt JustHairClips - Finest Hair Accessory.

 

Mitt mål er å hjelpe deg med å finne det beste tilbehøret for ditt hår. Det finnes ikke noe verre for en kvinne enn en dårlig hårdag, og jeg håper du vil finne en hårklemme eller en hårspenne som vil hjelpe deg med å sette opp håret på en fin og enkel måte hver morgen.

Jeg startet JustHairClips i 2010 for å kunne velge og vrake blant fantastiske italienske og franske håndlagde hårtilbehør hver morgen, og for å sikre at håret mitt til enhver tid skal kunne være riktig kledd for de mange formelle sammenkomstene som raskt dukker opp i hverdagen min.

Vi har couture-hårpynt fra spesialiserte designere som anses som de beste i bransjen. Deres stykker er stort sett små kunstverk - vakkert designet og nøye utformet for hånd. Enten du bruker en av våre designerhårklemmer eller hårbøyler når du er ute på lunsj eller på et ball, kan du være sikker på at håret ditt alltid vil se elegant og vakkert ut.

I tillegg til å finne det vakreste hårtilbehøret du kan ønske deg, gjør vi alt for å oppnå det beste ryktet for god kundeservice. 

Så ta gjerne kontakt med oss når du har spørsmål på info@justhairclips.no

Happy shopping!

Stine Bay,

Direktør

 

JustHairClips - The Worlds Finest Hair Accessories

 


JustHairClips.no | info@justhairclips.no